آنچه درتکواندو باید بدانید

تمرین +‌ تلاش = قهرمانی

مسابقات تکواندو ی قهرمانی جهان 2013

مسابقات تکواندوی قهرمانی جهان 2013

بیست و یکمین دوره رقابت‌های تکواندوی قهرمانی جهان سال آینده به میزبانی مکزیک در شهر "پوئیلا" برگزار خواهد شد. بر اساس اعلام فدراسیون جهانی تکواندو شهر پوئیلا مکزیک 15 تا 21 ژوئیه 2013 (25 تا 31 تیر 1392) میزبان این رقابت‌هاست.


رده بندی بهترین زنان تکواندو کار جهان اعلام شد






رده‌بندی بهترین زنان تکواندوکار جهان اعلام شد
نماینده ایران در مکان چهارم

رده بندی امتیاز آورترین تکواندوکاران جهان در بخش بانوان طی سه سال گذشته از سوی فدراسیون جهانی تکواندو اعلام شد که در این بخش نام 46 نماینده ایران به چشم می‌خورد.

در رده‌بندی اعلام شده از سوی فدراسیون جهانی که در ابتدای سال 2013 روی خروجی این فدراسیون قرار گرفته از بین 46 نماینده ایران که در لیست حضور دارند مکان چهارمی "سمانه شش‌ پری" در وزن 53- کیلوگرم بهترین جایگاهی است که نمایندگان ایران به خود اختصاص داده‌اند.

رده بندی اعلام شده به نحوی است که عملکرد سه سال گذشته ورزشکاران را در نظر گرفته و 25 درصد امتیازات سال 2010، 50 در صد امتیازات سال 2011 و 75 درصد امتیازات سال 2012 را بررسی و محاسبه کرده است.


رده بندی نمایندگان ایران در اوزان مختلف به شرح زیر است:
(نفراتی که بین 150 نفر اول بودند در این لیست آورده شده اند)


وزن ۴۶- کیلوگرم :

16- دینا پور‌ یونس با 24.90 امتیاز

29- سارا خوش جمال فکری با 17.20 امتیاز

81- فاطمه نعمتی با 4.59 امتیاز

82- پروین کشاورز با 4.50 امتیاز

134- حنانه مرادپور با 1.50 امتیاز


وزن ۴۹ - کیلوگرم :

99- سارا خوش جمال فکری با 4.39 امتیاز

151- پریسا فرشیدی با 1.60 امتیاز

151- مریم تقی زاده با 1.60 امتیاز


وزن ۵۳ - کیلو گرم :

4- سمانه شش‌پری با 67.25 امتیاز

61- پریسا قربانی با 7.50 امتیاز

143- مهتاب ایرجی با 2.50 امتیاز


وزن ۵۷ - کیلوگرم :


31- سوسن حاجی پور با 26.46 امتیاز

78- سمانه رضایی با 7.50 امتیاز

107- راحله محمدی با 4.60 امتیاز


وزن ۶۲- کیلوگرم :


22- راحله آسمانی با 24.29 امتیاز

62- سوسن حاجی پور با 10 امتیاز

72- سولماز تیموری با 8.40 امتیاز

73- فاطمه روحانی با 8.10 امتیاز

108- سمانه رضایی با 5.16 امتیاز

117- ساناز بحری با 4.50 امتیاز


وزن ۶۷ - کیلوگرم :

14- سوسن حاجی پور با 44.06 امتیاز
(نماینده ایران در المپیک 2012 لندن )

25- پریسا فرشیدی با 29.70 امتیاز

75- زهرا مظفری با 6.30 امتیاز

117 – راحله آسمانی با 3.71 امتیاز


وزن ۷۳ - کیلوگرم :

38- فاطمه روحانی با 11.80 امتیاز

46- سهیلا سیاحی با 9.39 امتیاز

56- شکرانه ایزدی با 7.47 امتیاز

62- نیره رستمی با 7.36 امتیاز

79- نرگس باقری با 4.50 امتیاز

108- پریسا کیان پور با 1.80 امتیاز

124- مهسا تقوی با 0.90 امتیاز

124- نفیسه مخلصی با 0.90 امتیاز


وزن ۷۳+ کیلوگرم :

41- نفیسه مخلصی با 15.30 امتیاز

100- فاطمه روحانی با 3.78 امتیاز

108- نیره رستمی بدون امتیاز



رژیم غذایی مناسب کدام است ؟

اختلال غدد درون ریز ندرتا ازعلل اولیه به شمار می‌آید. تعادل درشت مغذی‌ها در رژیم موجب چاقی نمی‌شود. محتوای انرژی متفاوت درشت مغذی‌ها و طعم آنها در افزایش انرژی دریافتی بسیار موثر است.
هم اکنون هیچگونه داروی کاربردی برای کاهش وزن وجود ندارد. ورزش برای همه افراد چاق مفید است ولی به تنهایی راه موثری برای کاهش وزن نیست.. بعد از جراحی‌های بای پس معده و کوچک کردن معده نه تنها لزوم پیروی از رژیم از بین نمی‌رود بلکه شدیدتر نیز می‌‌شود.
تمام عوارض چاقی به استثنا سنگهای صفراوی با کاهش وزن کاهش می‌یابد.
چنانچه فرد به ورزش و تمرین روزانه نپردازد مازاد انرژی به صورت چربی در بدن وی ذخیره می‌گردد.مازاد انرژی به وسیله ورزش و تمرین‌های منظم روزانه سوخته می‌شود و از بین می‌رود.

رژیم غذایی برای کاهش وزن
یک رژیم غذایی برای کاهش وزن چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
1- رژیم لاغری باید طوری تنظیم شده باشد که باعث ترویج سلامتی شود نه آنکه سلامت فرد را به خطر اندازد. رژیم‌هایی که باعث سردرد، ضعف و حتی ریزش مو می‌شوند به درستی تنظیم نشده‌اند.
2- در رژیم غذایی باید علایق هر فرد، سن و شرایط پزشکی وی در نظر گرفته شود.
3- رژیم لاغری باید ازکفایت تغذیه‌ای بالایی برخوردار باشد. یعنی باید حاوی غذاهایی باشد که ازتمام گروه‌های غذایی انتخاب شده‌اند.
4- رژیم لاغری باید طوری تنظیم شده باشد تا حتی الامکان از ذخایر چربی بدن برای فراهم ساختن انرژی، استفاده شود. برای رسیدن به این هدف باید از رژیم‌های لاغری که باعث کاهش وزن کمتر در زمان طولانی‌تر می‌شوند پیروی کرد. به عبارتی رژیم لاغری باید به اندازه کافی کالری داشته باشد تا در عرض یک ماه باعث کاهش وزنی به میزان دو کیلو شود. به طور کلی رژیمی‌که ویژگی‌های یاد شده را دارا باشد رژیمی‌است که کل انرژی آن حداقل 1200 کالری است. رژیم‌های کمتر از 1200 کیلو کالری قادر به فراهم ساختن ویتامین‌ها و املاح در مقادیر کافی نیستند.
برای آنکه رژیمی‌از کفایت تغذیه‌ای بالایی برخوردار باشد باید دارای تمام درشت مغذی‌ها یعنی کربوهیدرات، پروتئین و چربی باشد معمولا یک رژیم مناسب برای لاغری باید 50 تا 55 درصد کربوهیدرات 10 تا 20 درصد پروتئین و 30 درصد یا کمتر چربی داشته باشد.
با تنظیم رژیم لاغری به این صورت فرد می‌تواند تمام گروه‌های غذایی را درحد متعادل مصرف کند و در نتیجه روش سالم خوری را نیز بیاموزد.

1- گروه نشاسته
حاوی تمام مواد غذایی نشاسته‌ای مانند نان، برنج، سیب زمینی، ماکارونی و حبوبات است رژیم‌های لاغری باید به اندازه کافی نشاسته داشته باشند. مثلا یک رژیم 1200 کالری را می‌توان طوری تنظیم کرد تا حاوی روزانه دو برش نان(هر یک 25 تا 30 گرم یا به اندازه کف دست) 10 تا 12 قاشق سر خالی برنج پخته و دو عدد سیب زمینی متوسط باشد. توجه کنید که با اینکه رژیم‌های بدون نشاسته منجر به کاهش وزن می‌شود (حتی به مقدار سه کیلو در دو روز) اما وزن ازدست رفته شامل ذخایر قندی بدن(ذخایر گلیکوژن) بافت پروتئینی و مقادیر فراوانی آب است. ذخایر چربی تقریبا دست نخورده باقی می‌مانند و با بازگشت به رژیم غذایی همیشگی وزن فرد نیز به جای اول خود باز می‌گردد.

2- گروه گوشت‌ها:
شامل سه گروه گوشت‌های پرچرب، گوشت‌های با چربی متوسط و گوشت‌های کم چرب است. در رژیم‌های لاغری بهتر است از گوشت‌های کم چرب مانند مرغ بدون پوست، ماهی و گوشت گوساله مصرف کرد.
تخم مرغ و پنیر نیز از گروه گوشتند. مصرف بیش از سه عدد تخم مرغ در هفته برای هیچ فردی توصیه نمی‌شود زیرا کلسترول زرده تخم مرغ بسیار بالا است. در رژیم‌های لاغری می‌توان پنیرهای کم چرب را به مقدار 30 تا 45 گرم در روز (به اندازه یک قوطی کبریت) مصرف کرد.

3- گروه میوه‌ها:
شامل همه میوه‌های تازه و خشک (مانند توت و کشمش) است. توجه کنید که خرما نیز جزو میوه‌هاست و افراد می‌توانند در رژیم لاغری خود به هنگام ضعف از آن استفاده کنند. در رژیم‌های لاغری مصرف روزانه سه عدد میوه تازه یا جایگزین آن (یک عدد میوه تازه برابراست با یک چهارم لیوان اندازه‌گیری میوه‌های خشک یا یک دوم لیوان آب میوه) لازم است.

4- گروه سبزی‌ها:
شامل تمام سبزی‌های پخته و خام مانند گوجه فرنگی، اسفناج، خیار، هویج و غیره است.خوردن روزانه سالاد و کاهو و خیار و سبزی‌های دیگردر رژیم لاغری بسیارموثر است.

5- گروه شیر و لبنیات:
شامل دو گروه پر چرب و کم چرب است. در رژیم‌های لاغری باید روزانه یک تا دو لیوان شیر یا ماست کم چرب یا هردو را مصرف کرد. این گروه منبع خوبی از پروتئین با انواع ویتامین‌های B و کلسیم است و به ویژه برای خانم‌ها و دختران جوان که تحت رژیم لاغری‌اند. بسیار لازم است.

6- گروه چربی‌ها:
شامل سه گروه است. گروه نخست چربی‌های اشباع شده‌اند(مانند کره و خامه و روغن‌های جامد حیوانی) و بهتر است در رژیم‌های لاغری مصرف نشوند.
گروه دوم چربی‌های غیر اشباع با یک باند مضاعف‌اند(مانندزیتون و روغن زیتون، بادام و بادام زمینی و روغن بادام زمینی).
گروه سوم چربی‌های غیر اشباع با چند باند مضاعف‌اند(مانند گردو، تخمه آفتاب گردان، روغن مایع ذرت و سویا). استفاده از مواد غذایی در گروه دوم و سوم چربی‌ها در حد متعادل برای سلامتی مفید است.
مصرف روغن‌ها نباید بیش از سه تا چهار قاشق مرباخوری در روز باشد چه برای طبخ و چه در مصارف دیگر..
در رژیم‌های لاغری مصرف غذاهای سرخ کرده، گوشت‌های پرچرب، شیر و لبنیات پرچرب، شیرینی‌ها، نوشیدنی‌ها، نوشابه‌ها، سس مایونز و روغن‌های جامد و مایع در مقادیر فراوان جایز نیست.
مصرف میوه و سبزی‌ها و غلات کامل (مانند نان‌های سبوس دار)در رژیم‌های لاغری بسیار موثر است. زیرا افزون بر آنکه حاوی بسیاری از ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن‌اند دارای فیبر غذایی نیز هستند که احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند.
همچنین در رژیم‌های لاغری مصرف آب به مقدار شش تا هشت لیوان در روز برای جلوگیری از کمبود آب بدن ضروری است. رژیم لاغری باید طوری تنظیم شود که شامل سه وعده اصلی صبحانه، نهار و شام باشد. وجود میان وعده به ویژه در زمان‌هایی که فرد احساس ضعف و گرسنگی می‌کند الزامی‌است.

برچسب هامشخصات علمی یک رژیم صحیح غذایی برای ورزشكاران - مقاله ورزشی ,

منبع: سازمان تربیت بدنی
 


خونی ترین مبارزه

[http://www.aparat.com/v/y0xPI]


تمرین تکواندو

از نقطه نظر فیزیولوژی ورزشی ، مجموعه فعالیت های بدنی را شامل میشود كه باعث تطابق و تغییر فعالیت اعضا و ارگانهای بدن وهم چنین افزایش توانایی جسمانی می گردد .

تمرین به معنای وسیع كلمه ، عبارتست ازكلیه فعالیتهایی كه به منظورافزایش توانائیهای جسمی یادگیری مهارتی وحركتی و تكامل خصوصیات روانی انجام می شود .

عوامل موثر بر تمرین:


اسید لاکتیک

تجمع اسید لاکتیک و درد عضلات در بدن

 سلولهای عضلانی پس از انجام ورزش و فعالیتهای شدید، به علت عدم داشتن فرصت کافی برای استفاده از اکسیژن ، در نتیجه مصرف انرژی و سوخت و ساز،” اسید لاکتیک” تولید می کنند. تجمع این ماده در عضلات ، باعث ایجاد درد می شود، که ممکن است تا 48 ساعت ادامه یابد و به تدریج با جذب “اسید لاکتیک”، درد عضلات نیز کاهش یابد.

 حال در پاسخ به این سوال که چگونه می توان تولید این ماده را کاهش داد، می توان گفت با تمرینهای خاصی مانند عادات تغذیه ای مناسب و روشهای خاص ورزشی می توان از تولید این ماده تا حدی جلوگیری نمود.

 حائز اهمیت است بدانیم چگونه و چرا “اسید لاکتیک” در عضلات و ماهیچه ها تجمع می یابد؟ به هنگام انجام تمرینات ورزشی، گلوکز یا قند خون، مورد استفاده و سوخت و ساز سلولهای عضلات قرار گرفته و به یک ماده شیمیایی به نام ” پیرو وات” تبدیل می شود . زمانی که ورزش به آرامی انجام گیرد، اکسیژن کافی به راحتی در دسترس سلول قرار گرفته و ” پیرو وات ” را به دی اکسید کربن و آب تبدیل می کند ، که دی اکسید کربن نیز از طریق شش ها از بدن خارج می شود.

 اما در صورتی که ورزش با شدت و سرعت بیشتری انجام گیرد، برای تبدیل تمام” پیرو وات” به دی اکسید کربن و آب، اکسیژن کافی در دسترس قرار نمی گیرد و در نتیجه بخشی از پیرو وات ها به اسید لاکتیک تبدیل می شود، و سبب احساس درد در عضلات شده و مانع از فعالیتهای عادی آنها می شود.

 نقش تغذیه و مایعات

توجه داشته باشید باید به هنگام فعالیتهای ورزشی، از قبل آب کافی مصرف کرده باشید. همچنین به هنگام ورزش و پس از آن از مواد غذایی استفاده کنید که به راحتی قابل هضم و جذب باشند. علاوه بر این ، تغذیه پس از ورزش باید شامل ترکیبات “کربوهیدرات” و “پروتئین”  باشد.

نحوه ورزش

انجام تمرینات ورزشی با فاصله های کم، سبب کاهش تولید” اسید لاکتیک ” خواهد شد. باید برنامه زمانی ورزش را به دو یا سه روز در هفته برسانید. ورزشهای گاه گاهی شامل ورزشهای سخت، توام با ورزشهای ملایم و متوسط است. بدین ترتیب بدن شما خواهد آموخت که چگونه” اسید لاکتیک” ایجاد شده از ورزشهای شدید را خنثی کند. در نتیجه به هنگام مسابقه های ورزشی، می توانید بدون احساس اثرات منفی” اسید لاکتیک” در ماهیچه های خود، به مدت طولانی تر ورزشهای سخت تری انجام دهید.

به طور کلی تغذیه خوب، استفاده از مایعات به مقدار کافی و انجام ورزشهای مناسب ورزشی به شما این امکان را خواهد داد، تا بتوانید بدون اثرات منفی” اسید لاکتیک ” بر ماهیچه ها و محدود شدن فعالیت عادی آنها ورزشهای سخت و شدید خود را انجام دهید.




  • کل صفحات:3  
  • 1
  • 2
  • 3
  •   



محمدحسین عبدالرحیمی


آخرین پست ها


آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :




شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic